KORISTNI ČLANKI

KORISTI MASAŽE DOJENČKA PO MEDNARODNI METODI IAIM®

Tečaj masaže dojenčka IAIM® je profesionalno in strokovno dovršen ter je namenjen VSEM staršem z dojenčki, starimi od 0 do 12 mesecev. Obsega najmanj 5 srečanj. Masaža dojenčka po metodi IAIM® ni zgolj rutina masažnih prijemov, ampak je mnogo več. Preverite prednosti masaže dojenčka tukaj.

ZLATA PRAVILA ZA PRAVILEN GIBALNI RAZVOJ DOJENČKA

Tjaša Horvat je mamica treh otrok, profesorica športne vzgoje in certificirana inštruktorica masaže dojenčkov po metodi IAIM. V okviru športnega in turističnega društva Gibko Lendava vodi tudi športne vadbe za malčke od prvega leta do šole in pa tudi vadbe ter masaže za dojenčke z mamicami po porodu. Tukaj je zapisala nekaj zlatih pravil, ki vodijo v optimalni gibalni razvoj otroka.

MASAŽA DOJENČKA PO METODI IAIM

Klavdija Beričič je dipl. babica in certificirana inštruktorica za masažo dojenčkov po metodi IAIM. Svoje tečaje masaže dojenčkov vodi v Celju, pod imenom BEBIS. V prispevku z naslovom MASAŽA DOJENČKA PO METODI IAIM, je predstavila kaj masaža dojenčka po tej metodi sploh je, iz kje izvira in kakšni so njeni pozitivni učinki. Za več informacij, klikni tukaj.

DOTIK JE NAŠE NAJVEČJE ČUTILO

Nina V. Pečnik je certificirana inštruktorica za masažo dojenčkov IAIM. V prispevku z naslovom DOTIK JE NAŠE NAJVEČJE ČUTILO, je odgovarjala na vprašanja o tem, zakaj je dotik tako zelo pomemben. Dodaja še, da imamo dotik vedno s seboj in je prepričana, da z dotikom lahko povemo več kot s katerokoli besedo, hkrati pa nas nič ne stane. Če te zanima, zakaj je masaža za tvojega dojenčka super izbira, klikni tukaj.